Als tijd is geld, dan is verspilde tijd geld verspild, en tijd bespaard is geld bespaard – toch?!  

Een ding dat we herhaaldelijk horen van onze klanten is hoe ze waardevolle tijd besparen door het runnen van hun interne controles in Impero. Ze vertellen ons dat ze veel meer tijd besparen dan verwacht. Waarom? Omdat hun processen zijn geautomatiseerd en gestroomlijnd, zodat ‘vergeten om controles uit te voeren’, niet meer voorkomt – degenen die te laat zijn met hun taken ontvangen tijdig automatisch herinneringen.

Onze klanten vertellen ons dat door het gebruik van Impero, ze ervoor kunnen zorgen dat hun interne controles worden uitgevoerd door de juiste mensen op de juiste manier en op het juiste moment. In wezen betekent in controle zijn dat je betere zakelijke beslissingen kunt nemen.

Het minimaliseren van de noodzaak voor (marginale) tijdrovende taken

Een ander aspect waar Impero zowel tijd als geld (en het milieu!) bespaart is bij het beperken van reizen. Reistijd wordt geminimaliseerd voor de controlers van onze klanten en ook voor hun interne auditors. In plaats van het fysiek bezoeken van de verschillende locaties van een organisatie, hoeft aan hen enkel toegang tot Impero worden verleend voor toegang tot de interne controles en de benodigde documentatie. De controlers en de auditors kunnen daarom meer tijd besteden aan het bespreken van controle ontwerp en uitvoering, en minder tijd op controle effectiviteit, wat vaak tijdrovend is. En, zoals u weet, tijd is geld.

Verzekeraars

Verzekeraars, zowel intern als extern, kunnen gebruik maken van dezelfde documentatie als die de controler en de interne auditor gebruikt. Om ze in staat te stellen hun taken uit te voeren, moet gewoon toegang worden verleend tot Impero – dat kost geen tijd. Dit bespaart werknemers in de hele organisatie overtollige tijd aan het voorbereiden van materiaal voor weer een bezoek van iemand die documentatie van diverse processen en procedures nodig heeft. Met behulp van Impero zou de organisatie zelfs in staat zijn om het verzekeringswerk te centraliseren, iets wat voorheen lokale inspanning vereiste van de dochteronderneming auditors, insourced consultants, assistenten, enz.

Impero is een cloud-based compliance-oplossing die helpt bij het bijhouden van controles, activiteiten en aanverwante taken. Het verzamelen van alle werkzaamheden in Impero maakt de toegang tot, en het delen en het creëren van documentatie eenvoudig en efficiënt. Impero kan worden benaderd vanuit alle soorten apparaten: smartphones, tablets, computers, en dankzij het intuïtieve platform, neemt de implementatie geen tijd.

Als u meer te weten wilt komen, we hebben we referentie-gebruikers beschikbaar om mee te spreken. Neem contact op met info@digitt.nl of plan een hier demo.