Wil je meer weten over één van de grootste olie spelers op de Europese markt? Bekijk dan nu de klantcase van Aibel AS. In de klantcase is te lezen hoe deze grote speler haar DMS heeft ingericht.

Over Aibel Oil

Aibel AS is actief in de olie & gas industrie en gevestigd in Noorwegen, Verenigd koninkrijk, Singapore en Thailand. Over de gehele wereld heeft het bedrijf ruim 4.000 medewerkers. Veel van de installaties die het bedrijf verricht vereisen gestroomlijnde procedures en traceerbaarheid. Zelfs een kleine aanpassing op bijvoorbeeld een installatie moet goed gedocumenteerd zijn. Het bedrijf gebruikt ProArc nu al 10 jaar voor al haar projecten. Wil je meer weten klik dan hier voor de klantcase.

We have used ProArc for 10 years, and it is also an important tool for the exchange of documents in our projects,” Trond Vaage, project director at Aibel AS

 Workflows toegepast op ISO 9001

Voor het bedrijf is ISO certificering erg belangrijk.  Daarom zijn de processen ingericht volgens de richtlijnen van de ISO normering en geïntegreerd in ProArc Workflows. Dit bevat bijvoorbeeld ook een automatisch goedkeuringsproces van een externe partij.  ProArc workflows handelt dit gedegen af en zorgt daarnaast voor volledige traceerbaarheid. Door gebruik te maken van deze ingelegerde procedures is hercertificering tevens een stuk gemakkelijker geworden.

Betalingen veilig stellen

ProArc is voor Aibel AS een kritiek systeem, dat ook wordt gezien als tool om betalingen veilig te stellen. In sommige contracten staan namelijk voorwaarden waaraan een document moet voldoen. voordat betaling mag plaatsvinden. Om dit te meten wordt ProArc Document Planning gebruikt. Hiermee kunnen specifieke fases als “Instructor Development Course” of  “Issued For Construction” worden gemonitord. Met deze functionaliteit kan gemakkelijker worden gerapporteerd en kan de klant sneller worden geïnformeerd.

 

Tags: