Gartner & Awards

Award winning!

Digitt is de Nederlandse distributeur van Software Innovation. Sinds 2011 is Software Innovation onderdeel van Gartner's Magic Quadrant voor Enterprise Content Management (ECM). Gartner is een Amerikaans onderzoekbureau op het gebied van ICT oplossingen en innovatie en vergelijkt alle ICT-leveranciers op uitgebreide zaken zoals functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, innovatie, integratie en kosten.

Lees het volledige Gartnerrapport 2015:

Gartnerrapport 2015

De 23 leveranciers in het Magic Quadrant gaan goed om met de vraag naar mobiele en cloudmogelijkheden, evenals de vraag naar verticale oplossingen.

Veel bedrijven willen meer dan alleen het basisgebruik van ECM om diepere business processen te richten. Volgens de Gartneranalyse blijft ECM groeien in waarde: de markt vertoonde een groei van 7,2% in 2012 met een wereldwijde omvang van $ 4.7 Miljard.

Software Innovation is uitgegroeid tot een van de internationale softwareleverancier voor ECM-toepassingen die voortbouwen op het Microsoft SharePointplatform, waarbij rekening gehouden wordt met de industrie specifieke behoeften van het bedrijf voor veilige en efficiënte document- en informatiemanagement. Een toenemend aantal bedrijven vraagt ​​meer dan alleen een algemene SharePointapplicatie. Software Innovation biedt aanvullingen op SharePoint met functionaliteit voor documentproductie en het beheer, toegangscontrole- en recordmanagementfuncties, die voldoen aan hoge eisen van organisaties op het gebied van documentmanagement, records management en compliance.
Omdat Software Innovations strategie gericht is op de ontwikkeling van industrie specifieke systemen op het SharePointplatform, heeft het bedrijf zich geplaatst in de 'niche player'-categorie van Gartner's Magic Quadrant ECM. De combinatie van nichesystemen en Microsoft SharePoint, die behoort tot de "leiders" in de rechterbovenhoek van het kwadrant, is naar onze mening uniek.

Digitt vindt dat Software Innovation met 360° haar klanten het beste van twee werelden kan bieden in één compleet en toekomstgericht platform.


BENOEMING SOFTWARE INNOVATION IN HET GARTNER ECM MAGIC QUADRANT:

In 2013 werd Software Innovation opgenomen in Gartner's 'Magic Quadrant voor Enterprise Content Management' voor het derde achtereenvolgende jaar. Software Innovations strategie van de ontwikkeling van sectorspecifieke systemen op het SharePoint-platform heeft het bedrijf onder de nichespelers in Gartner's Magic Quadrant geplaatst. De combinatie van niche ECM-toepassingen en Microsoft SharePoint is uniek in de markt.

Productlancering en Awards Noorwegen 2013

• In juni 2013 is Software-innovatie bekroond door Microsoft met de titel: Publieke Sector Partner van het jaar 2013. In een concurrentie met meer dan 80 internationale IT-leveranciers werd door een vastgestelde jury door Microsoft bepaald dat het Noorse bedrijf zich heeft onderscheiden met uitstekende ontwikkeling in de publieke sector en investeringen in toekomstgeoriënteerde digitale toepassingen. Software Innovation is een ‘early adopter’ van nieuwe Microsoft-technologie, in hun toepassingen voor de overheidssector, met inbegrip van cloud-gebaseerde diensten, de ontwikkeling van apps voor Windows 8 en expansie in Microsoft Office en SharePoint 2013. Het bedrijf is ook Software Provider van het jaar 2013 benoemd door Microsoft Noorwegen.

• De belangrijkste focus van het voorgaande jaar is productlancering en gebruiksvriendelijkheid, onder meer door een nieuwe touch-based app voor documentbeheer op Windows 8 telefoons en tablets, en nauwe integratie met Office en SharePoint 2013.

• Public 360º is verder versterkt ter ondersteuning van alle kanalen voor de publieke sector zoals digitale post, met inbegrip van Altinn en Digipost. Het is een nieuwe cloud-gebaseerde toepassing van publicatie dat het gebruik voor het publiek op Intranetsystemen gemakkelijker gemaakt. Public 360º werd onlangs de eerste case en records management applicatie op de Noorse markt met volledige NOARK 5-goedkeuring van het Noorse nationale archief.


Gartner-sept2013