Over Digitt

Mind over matters

Elk bedrijf produceert en ontvangt dagelijks een enorme hoeveelheid aan informatie. Essentieel voor de bedrijfsvoering, een last wanneer gedegen informatiemanagement ontbreekt: ongestructureerde informatie is nutteloos.

Informatie als efficiënt instrument

Digitt ontwikkelt standaard toepassingen op het 360° ECM-platform. Het 360°-informatiemanagementsysteem maakt van informatie een efficiënt instrument; nu en in de toekomst. Digitt is gespecialiseerd in het implementeren van zaakgericht werken, adviseert over de inrichting van informatievoorziening, geeft opleidingen en verzorgt 360° supportservices. Digitt zorgt ervoor dat je informatiemanagement goed geregeld is, zodat je je volledig kunt richten op dat wat jíj het beste doet.

Marktleider

Digitt is sinds 2009 de Nederlandse distribiteur van de 360° ECM oplossingen, als strategisch onderdeel van de Wortell Groep. 360° is ontwikkeld door Software Innovation, deze Noorse softwareontwikkelaar heeft meer dan 30 jaar ervaring met systemen voor zaak-, dossier-, document- en records- management. Software Innovation is dan ook niet voor niets marktleider in Scandinavië op het gebied van documentmanagementsystemen.

Onze dienstverlening

Advies 95%
Zaakgericht werken 80%
Training 70%
Implementatie 95%
Begeleiding pakketkeuze 75%