ProArc

ProArc is het resultaat van meer dan 30 jaar samenwerken met de meest innovatieve organisaties in de wereld. De oplossing voldoet aan de strengste security requirements op het gebied van engineering. Elk jaar weer worden er miljoenen technische documenten wereldwijd opgeslagen in ProArc.

Waarom ProArc ?

  • We gebruiken onze ervaring en inzicht in de klant om oplossingen te leveren voor allerlei technische bedrijven.
  • ProArc verzorgt de hele document cyclus van ontwerp tot oplevering en ondersteunt de kernprocessen binnen de productie en onderhoud.
  • ProArc levert een samenwerkingsplatform dat de samenwerking tussen externe en interne deelnemers van een project faciliteert.
  • Het is een flexibele standaard oplossing die werkprocessen ondersteunt. Zonder dat hier veel maatwerk voor nodig is.
  • We zijn er wanneer u ons nodig heeft. Onze consultants zijn experts en zijn toegewijd aan het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften.

 

Bouw

Bedrijven in de bouwsector leveren expertise en diensten die afhankelijk zijn van de samenwerking tussen eigenaars, architecten, ontwikkelaars en onderaannemers om projecten succesvol af te ronden.
ProArc is een hulpmiddel dat de uitwisseling van documenten tussen projectleden  mogelijk maakt. Streng revisiebeheer garandeert dat projectleden altijd met de laatste versie van een document werken.

Meer informatie

 

Olie & gas

Organisaties in de gasindustrie participeren in grote kapitaalintensieve projecten, die een groot aantal leveranciers en mensen bij dit proces betrekken.  Daarom is het van essentieel belang dat de productie, distributie en opslag van documenten onder controle is. Na enkele jaren van booming business heeft de industrie nu te maken met lage olie prijzen. Daarom is het juist nu belangrijk dat men slimmer en effectiever te werk gaat.

Meer informatie

 

Transport & infrastructuur

In grote infrastructuurprojecten mag men de grip op de documentenstroom niet verliezen. De documentatie speelt namelijk niet alleen een belangrijke rol bij de uitvoering van het project, maar is ook  belangrijk voor de bediening en onderhoud van de oplevering.

Meer informatie

 

 

stock-photo-light-bulb-isolated-realistic-photo-image-111547856

Onze ‘core’ business

 

Het Digitt-team is gespecialiseerd in ECM en het implementeren van zaakgericht werken. Daarnaast ontwikkelt Digitt standaard toepassingen op het 360° platform.

Digitt adviseert over de inrichting van de informatievoorziening, elektronisch vergaderen, elektronisch archiveren en ontsluiten van informatie. Digitt verzorgt specifieke opleidingen en verzorgt vanuit de supportafdeling de service op het 360º platform.

Neem contact met ons op

 

Meer weten over ProArc?

____________________________________________________________________________