360° Online is een unieke cloudoplossing voor informatiemanagement, volledig geïntegreerd met Microsoft office applicaties zoals Word en Outlook. Het biedt de gebruiker een bekende werkomgeving en een optimale ervaring.
Vind, deel en wijzig informatie eenvoudig met 360° Online. Verricht dagelijkse werkzaamheden effectiever en efficiënter door de toegepaste best practice van Software Innovation, de leverancier van 360° Online.

Kies voor de cloud, bespaar geld
Een traditionele, lokale installatie vereist technische inspanning, die niet altijd van toegevoegde waarde is voor de eindgebruiker. De cloud solution 360° Online is gemakkelijk te implementeren en vereist weinig projectmanagement. Ter ondersteuning van het gebruik van 360° (Online) zijn er extra services zoals adoptietrajecten, en een scala aan trainingen.

Beschikbaarheid
Data moet te allen tijde beschikbaar zijn voor gebruikers. Om dit te garanderen voldoen onze servers, gehost door Microsoft, aan de volgende kwaliteitseisen:

  • Het koelingssysteem behoudt een stabiele temperatuur van 22 graden
  • De servers draaien op een UPS
  • De servers worden dubbel uitgevoerd
  • De servers worden gemonitord door experts

Veiligheid voorop
Software Innovation werkt met een externe specialist op het gebied van databeveiliging. Dit om de veiligheid en toetsing van data te kunnen garanderen. Deze externe specialist heet Watchcom en is gevestigd in Noorwegen. Periodiek voert deze partij audits uit om de databeveiliging en procedures te toetsen. Klik hier voor meer informatie over Business 360° Online – Data Privacy and Security.

Altijd de nieuwste versie
Het onderhoud van 360° Online is in handen van Software Innovation. Upgrades, updates en patches worden altijd direct geïnstalleerd. Gecontinueerde verbetering van het product zorgt voor het verder versterken van de gebruikerservaring.

Betaal alleen voor wat je nodig hebt
Klanten nemen de clouddiensten af op basis van maandelijkse leasekosten. Afhankelijk van de actuele behoeften kunnen eenvoudig aanpassingen gedaan worden, met minimale kosten tot gevolg.

Vraag een gratis demo aan

Tags: ,