Stel het geheugen van je organisatie veilig

Belangrijke informatie wordt tegenwoordig vaak opgeslagen in professionele systemen, e-mails en file structuren. Het resultaat hiervan is dat organisaties op termijn de controle over hun informatie verliezen. In het ergste geval verliezen ze zelf belangrijke informatie. Met eArchive 360° slaat de organisatie alle informatie die het bewaren waard is op, in één locatie, veilig en gestructureerd.

Ondersteunt de archiefstandaarden en biedt world-class beveiliging

eArchive 360° kan alle documenttypes en historische informatie importeren vanuit elk system. De oplossing is gebaseerd op de strenge Noark 5 van onze Scandinavische buren. Hiermee voldoet het ruimschoots aan de Nederlandse archiefstandaarden, welke bovendien wordt bevestigd middels een NEN2082 certificering. eArchive 360° is uitgerust met archiveringsfunctionaliteiten voor beheer, classificatie, vernietiging en rechtenmanagement. Organisaties met een strikte archiveringspolicy kunnen bovendien tijd en kosten besparen door middel van automatische archivering van afgeronde cases en documenten naar eArchive 360°.

Alle systemen geïntegreerd met één archief

Met eArchive 360° wordt de informatie van alle bedrijfssystemen automatisch geïmporteerd in één gedeeld archief. Intern wordt de informatie als XML opgeslagen, wat bijdraagt aan de grote flexibiliteit. Omdat eArchive 360° informatie en documenten vanuit meerdere systemen verzameld en combineert in één archief, is het voor medewerkers veel eenvoudiger historische informatie terug te vinden. Alles wordt veilig bewaard op één plek, ongeacht wat de bron van de informatie is.

Meer weten over eArchive 360°?