Decisions – nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

In de maand juni is er een grote update uitgerold voor Decisions. Mede door de waardevolle feedback die van gebruikers is ontvangen zijn er veel nieuwe functionaliteiten en bugfixes doorgevoerd.

Meeting Task Assistant

Om het gebruikers heel eenvoudig te maken om actiepunten vast te leggen gedurende meeting is er nu een nieuwe ‘sidebar’ beschikbaar. Hierin is het mogelijke meerdere actiepunten tijdens de vergadering vast te leggen, zonder de focus op de vergadering te hoeven verliezen.

Vergrendel of ontgrendel een vergadering

Met de recente update in het Office 365 Groups rechtenmodel support Decisions nu ook het vergrendelen van een vergadering. Hierdoor kunnen de agenda en bestanden niet meer gewijzigd worden. Vergaderingen kunnen automatisch worden vergrendeld na het afronden van de notulen of dit kan handmatig ingesteld worden vanuit het hoofdmenu.

Agendapunten zijn opnieuw vormgegeven

De toolbar bij de agendapunten is opnieuw vormgegeven. Hiermee zijn taken, besluiten en reacties duidelijker weergegeven op een agendapunt. De ‘edit’ en ‘more options’ knoppen worden altijd weergegeven om voornamelijk de gebruiksvriendelijkheid op mobiele apparaten te vergroten.

 

Voorgestelde agendapunten

De voorsteller van een agendapunt krijgt nu een notificatie wanneer het agendapunt wordt toegevoegd of geweigerd. Daarnaast kan er nu een notitie worden meegegeven wanneer een voorgesteld agendapunt niet wordt geaccepteerd.

Meeting Engagement Score

De Meeting Engagement Score heeft een visuele aanpassing gehad. Hierdoor wordt naast de score ook een kleur weergegeven voor een betere visuele indicatie van het voorbereidingsniveau voor een vergadering.