Decisions breidt Microsoft Teams uit met een oplossing voor vergaderbeheer die integreert in de bestaande omgeving van de samenwerkende teams.

Met Decisions kunnen gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot de geplande vergaderingen, recente vergadernotities en eerdere actielijsten. Download de invoegtoepassing in de Microsoft AppSource en de informatie is direct zichtbaar op een eigen tabblad binnen Microsoft Teams. Medewerkers hoeven niet langer in Outlook te zoeken om te onthouden wanneer ze voor het laatst vergaderd hebben of om e-mails te doorzoeken om te onthouden wat er in een vergadering is besloten.

De invoegtoepassing Decisions voor Microsoft Teams vormt een aanvulling op de Decisions Meeting Secretary voor Outlook en de Decisions Meeting Documents Manager voor Word. Decisions kan ook worden geïntegreerd met OneNote en SharePoint, zonder een afzonderlijke invoegtoepassing.

Decisions is een krachtige oplossing voor groepen die regelmatig bijeenkomen, zoals management teams, projectteams en de raad van bestuur.

Voor betere vergaderingen is meer nodig dan alleen een tool. Het vereist een oplossing die de vergadercultuur verandert. Met agendasamenwerking, de Meeting Engagement Score ™ en slimme verslagen is het nemen van beslissingen een succes.