Tijdens de Microsoft Ignite conferentie in Orlando, heeft Decisions de tweede prijs gewonnen voor “Best Office Integration” bij de Microsoft Office App Awards voor hun unieke oplossing voor gestructureerde vergaderingen.

De erkenning door deze award benadrukt hoeveel Decisions toevoegt aan het platform van Microsoft en hoe goed de interactie is met de gebruikers. De buitengewoon goede gebruikers ervaringen en de vermeerdering van de bedrijfswaarde door middel van verbetering van de productiviteit zijn ook heel belangrijk geweest voor het winnen van deze award.

Decisions is geïntegreerd in Outlook en Microsoft Office 365 en biedt een gebruiksvriendelijke vergadermanagement oplossing waardoor vergaderingen voortaan productiever en van hogere kwaliteit zullen zijn.

“De award bevestigd de grote waarde die Decisions toevoegt aan het Office 365 platform” aldus de trotse CEO van Decisions Jørgen Solberg. “De gebruiksvriendelijkheid van de Office 365 integratie had voor ons een hoge prioriteit en ook de samenwerking met Microsoft heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van het product. Het was een fijne samenwerking, een echt partnerschap. Ik wil ook graag mijn waardering uiten naar onze klanten die betrokken zijn geweest bij de implementatie van Decisions, zij zijn een groot onderdeel van ons succes.”

Corporate executives zijn de doelgroep

“Het was een strategische keuze om een gebruiksvriendelijke tool aan te bieden die geschikt is voor management teams en directie,” voegt hij toe. Tijd is geld en deze doelgroep kan zich verlies daarvan niet veroorloven. Door het gebruik van Decisions stopt het verlies van groei potentie binnen een bedrijf die te wijten is aan inefficiënte vergaderingen. Betere vergaderingen leiden tot betere beslissingen en betere beslissingen leiden tot betere bedrijfsresultaten.

De volgende stap voor Decisions is het uitbreiden van het portfolio op het gebied van leiderschap tools voor het Microsoft Office 365 platform doormiddel van het aanbieden van nog meer ondersteunende tools op het gebied van besluitvorming.

Decisions is opgericht in 2016 en biedt software voor leiders die werken met het Microsoft platform. De tools helpen leiders hun doelen te bereiken door middel van betere vergaderingen, besluitvorming en uitvoering van beslissingen.

Voor meer informatie kijk op boarddecisions.com of contact Digitt

Tags: