Decisions

 

 

  • Veilig

  • Eenvoudig in gebruik

  • Start vandaag nog

 

 

Meet

Efficiëntere vergaderingen: Decisions™ spaart tijd met het plannen en beheren van vergaderingen binnen de organisatie. Decisions biedt toegang tot de vergaderagenda en documenten uit uw agenda, op elk apparaat en met de beveiliging van Microsoft Office 365. Het is eenvoudig om efficiënte vergaderingen te houden en de besluiten uit te voeren. Het is een hulpmiddel voor leiders. Het bespaart tijd bij het plannen en beheren van vergaderingen. Een betere vergadering levert betere besluiten op waardoor de bedrijfsprestaties groeien.  

DECIDE

Betere beslissingen: Decisions ™ helpt leiders om een ​​beter besluitvormingsproces met het team uit te voeren. Het vergaderoverzicht structureert de discussie en betrekt alle deelnemers, zodat de beste besluiten kunnen worden genomen. De besluitvorming binnen managementteams, bedrijfsteams en projectteams wordt vastgelegd en is altijd terug te vinden.  

DO

Effectieve uitvoering: het dashboard van Decisions ™ geeft direct een overzicht van de voortgang van actiepunten en beslissingen die in de verschillende managementteams en groepen zijn genomen, wat transparantie en focus biedt aan alle leden van de vergaderingen.  

Product video's

Decisions: Aanmaken vergadering & opstellen agenda

Aanmaken vergadering & opstellen agenda

Features