Als partner van Software-Innovation/Tieto helpt Digitt klanten met hun meest waardevolle asset: “informatie”. Steeds meer organisaties zijn hier al druk mee bezig en proberen te professionaliseren. Geen enkele organisatie wil de digitale transitie missen die op dit moment gaande is.

Staat uw organisatie ook voor de uitdaging de technische documentatie onder controle te krijgen? Kijk dan eens in de keuken van Software-Innovation en zie hoe ProArc wordt toegepast bij klanten over de hele wereld. ProArc is het resultaat van meer dan 30 jaar samenwerken met de meest innovatieve organisaties in de wereld. De oplossing voldoet aan de strengste security requirements op het gebied van engineering. Elk jaar weer worden er miljoenen technische documenten wereldwijd opgeslagen in ProArc.

Digitt adviseert bedrijven die aan het nadenken zijn over de aanschaf van een document management systeem, of over informatie management in zijn geheel. Zit u nu in een oriënterende fase en denkt u na over de aanschaf van een document management systeem, dan zou u zich bij dit event kunnen aansluiten. Word geïnspireerd en ontmoet de community die jullie kan helpen bij de digitale transitie.

Inschrijven

Programma

(Let op: dit programma is geheel gratis en kan eventueel nog worden gewijzigd.)

 test