De partners Square DMS en Digitt brengen document management en werken met zaken nu al vijf jaar lang succesvol naar de Nederlandse markt.  Het document management systeem 360° is daarbij het fundament voor ShareWorX;  dé oplossing voor organisaties om al hun document processen digitaal te beheren.

Dat is nodig, want In onze huidige maatschappij is  informatie steeds crucialer voor elke bedrijfsvoering. Informatie wordt niet voor niets het meest waardevolle bezit van elke organisatie genoemd.  Informatie is steeds belangrijker, vluchtiger én grotendeels digitaal. Het aantal verschillende kanalen waarmee digitale informatie wordt aangeleverd en vormen waarin deze informatie wordt ontvangen is enorm gegroeid en zeer divers. Dat maakt de beheersbaarheid complex; tegelijkertijd is de wetgeving m.b.t. privacy steeds dwingender en ligt de verantwoording voor  deze informatie bij de organisaties.

Voor de branche woningcorporaties heeft Square DMS het Woningcorporatie Model ontwikkeld. Altijd toegang tot actuele dossiers waarbij kan worden gestart met een ‘best practice’ inrichting. Deze inrichting is gebaseerd op de CORA-standaard (Corporatie Referentie Architectuur).

Ruim 50 woningcorporaties maken gebruik van de oplossingen en diensten van Square DMS.

ShareWorX met 360° als fundament zorgt ervoor dat organisaties hun digitale informatie in één applicatie kunnen beheren, opslaan en delen én de verantwoording kunnen afleggen die van hun wordt gevraagd. Informatie is toegankelijk via portals, iPad, mobiele telefoon en ERP applicaties waarmee ShareWorX integreert. De oplossing bevat drie hoofddimensies: samenwerken, presentatie en informatiemanagement. Dit maakt het uitermate geschikt voor de verwerking van inkoopfacturen, klantenposten, projectdocumenten, e-mails en personeelspost. De informatiemedewerker moet altijd centraal staan. Concreet betekent dit dat het werkproces wordt ondersteund. Informatie kan eenvoudig worden opgevraagd indien nodig.

Over Square DMS:

Eind 2015 is Square overgenomen door Aareon AG (Europa’s grootste consultancy- en softwarehuis voor de vastgoedmarkt). Dit heeft het bedrijf gedaan om haar positie als markleider op de Europese markt vast te kunnen houden.

Martin Holwerda, algemeen directeur Aareon Nederland B.V.: “Dankzij deze overname kunnen wij een moderne ECM-oplossing bieden aan de vastgoedmarkt in Nederland. Op deze manier bieden wij onze klanten op een effectieve wijze maximale ondersteuning.”

Over Digitt:

Digitt gelooft dat informatie de grootste asset van een organisatie is. Want elk bedrijf produceert en ontvangt dagelijks een enorme hoeveelheid aan informatie. Ongestructureerde informatie is nutteloos. Daarom helpen wij organisaties met het inrichten, digitaliseren en ondersteunen van informatiemanagement. Dat doen we vanuit een proces gedreven visie, want je business processen bepalen wanneer je welke informatie nodig hebt. Met ons innovatieve 360⁰ ECM-platform transformeren wij informatie naar een driedimensionaal model om optimaal inzicht te creëren. Zo helpen wij onze klanten informatie te structureren en om controle op informatie én business processen te krijgen. Dat is wat we willen bereiken, elke keer weer, voor elke klant.

Tags: ,